Tres victòries del CN Terrassa al II Open de Frontennis

Biel Vaghi, cinquè en el Campionat d’Espanya en Edat Escolar per Federacions

El CN Terrassa en el II Open de Frontennis

El CN Terrassa en el II Open de Frontennis | CN Terrassa

El passat dissabte, dia 7 de juliol, es va celebrar en les instal·lacions del Pla del Bon Aire del Club Natació Terrassa el II Open de Frontennis puntuable per al Campionat de Catalunya en modalitat olímpica, i l'anual Torneig Infantil Pilota Penn 2018. La participació va ser tot un èxit, on van estar presents un total de vint-i-dues parelles. Catorze d'aquestes en l'Open i vuit en el torneig infantil.

 

Sense cap mena de dubte, el CN Terrassa va destacar, aconseguint el triomf tant en les dues categories que posseeix l'Open com en la competició infantil. En la Primera Categoria, Pol Dalmases i Ferran Cantariño van ser els guanyadors de la final, per sobre de Xavier Dalmeses, que va jugar sense parella per culpa d'una lesió que va patir el seu company en el xoc de semifinals. Encara i això, el matx que es va produir va ser molt intens i es va acabar decantant del costat de Dalmeses i Cantariño per 25 a 15.


 

En Segona Categoria, el triomf el va obtenir la parella formada per Biel Vaughi i Víctor Modenes, que van batre en la final Joan Barniol (Club Berga) i Juanma Niebla (Clot) per 25 a 18.

 

 

  

Finalment, Biel Vaghi, del CN Terrassa, i Zoe Tiburcio, del Club Pelotari Santa Coloma, van guanyar el Torneig Infantil en superar Víctor Modenes i Javier Alarcón, també del club, per 25 a 19. Vaghi va ser el cinquè en el Campionat d’Espanya en Edat Escolar per Federacions.

 
Comentaris

envia el comentari