Els Terrassa Reds s'acomiaden de la Copa Catalana Sènior

Els egarencs van caure a semifinals davant dels Badalona Dracs

Dissabte es va celebrar a les instal·lacions de Can Boada la presentació de les seccions dels Terrassa Reds. Amb la presència de l’alcalde en funcions Alfredo Vega, i els regidors d’esports entrants i sortints Marc Armengol i Dani Nart es va celebrar un bonic acte on van desfilar tots els jugadors del Terrassa Reds.

 

Finalitzats els parlaments es van iniciar els preparatius del partit de semifinals de Copa Catalana Sènior Masculina entre els Terrassa Reds i els actuals campions d’Espanya, els Badalona Dracs. El partit va ser intens però al final els visitants van imposar-se per 14 a 35. Al primer quart, els Reds van posar-se dues vegades per davant en el marcador gràcies a les anotacions de William de la Cueva, en carrera, i Sebastian Bowen de passada del quarterback Cesc Garcia. Els xuts addicionals eren transformats pel kicker Juan Ruiz.


 

No obstant, els Badalona Dracs aconseguien també vàries anotacions deixant el marcador al descans 14 a 28. A la segona part, les defenses van imposar-se als dos atacs en un intens duel on finalment els Dracs aconseguien una anotació més, 14 a 35 final. D'aquí dues setmanes els Reds debutaran a la Lliga contra els Barcelona Pagesos a casa.

 

Per la seva banda, diumenge l’equip Sub13 es desplaçava a Reus a jugar la segona jornada de Copa aconseguint una victòria i una derrota que els apropa al playoff de desembre. L’equip cadet es va desplaçar a Argentona on perdien els seus partits, fet que dificulta la seva classificació per al playoff. El pròxim diumenge els equips Sub11 i Sub15 buscaran la seva classificació a les finals de Copa de desembre a Can Boada.
Comentaris

envia el comentari