Terrassa es prepara per a la 6a Cursa per la Infància

L'entitat INSOC-CEG organitza una nova edició d'una activitats que pretén recaptar fons per a la lluita de la pobresa infantil

Aquest dimecres, va tenir lloc l'acte de presentació de la 6a Cursa Solidària per la Infància que tindrà lloc el pròxim diumenge 24 de novembre. La taula va comptar amb la presència del regidor de Serveis Socials, Noel Duque, així com de la gerent de Parc Vallès -lloc on es desenvolupa la cursa-, Núria Gandara. Va conduir l’acte Francisco Utrera, president d’INSOC-CEG, entitat organitzadora de l'esdeveniment.

 

En l'acte també hi van participar els waterpolistes del CN Terrassa Paula Leitón, Èlia Montoya i Alberto Barroso van explicar la seva experiència en l'esport d'elit i van remarcar la importància de practicar esport per la millora personal i col·lectiva. Així mateix es va donar veu als joves i infants de l'entitat INSOC-CEG Diego Jales, Ana Herrero, Souhaila El Toumi i Sònia Utrera, els quals van explicar la importància de malgrat ser jove i nen/a poder donar veu a les seves idees i reivindicacions i ser escoltats.

 

L'objectiu d'aquesta cursa és aconseguir fons per lluitar contra la pobresa infantil i juvenil, fent una tasca social a i per la comunitat a través de l'entitat egarenca INSOC-CEG. Es preveu que prop de mil persones s'apleguin el pròxim 24 de novembre per participar en les dues curses previstes: una de 5km a partir de 14 anys i que començarà a les 10.30h, i una per infants menors de 14 anys (distribuïts en categories) que s'iniciarà a les 12h. També, com a novetat d'enguany, hi haurà una cursa familiar per a nens dels 0 als 3 anys.

 

La cursa tindrà un preu variable segons la data de la inscripció:

Fins al 31 d’octubre 8€

Del 1 al 22 de novembre 10€

El 23 i 24 de novembre 12€

 

Incripcions: dissabte 6 i 16 de novembre de 17 a 20 h. I dissabte 23 de novembre de 17 fins 21 h i diumenge 24 de novembre de 8.30 fins 10 h en cas que hi hagi dorsals lliures.

 

Clica aquí per inscriure't a la 6a Cursa per la Infància