L'equip de noies del CD Terrassa Hockey busca mecenes per jugar a Primera

L'equip busca urgentment 20 mil euros per poder consolidar l'ascens i ho fa a través d'una campanya de micromecenatge que ofereix a canvi de col·laborar diverses recompenses
Celebrant l'ascens a Primera Divisió estatal
Celebrant l'ascens a Primera Divisió estatal | CD Terrassa Hockey

 

Queden més de vint dies perquè finalitzi la campanya de micromecenatge a través del web Sponsor.me. que van encetar les noies de l'equip de Primera Divisió Femenina del CD Terrassa Hockey. Amb l'ascens de categoria, l'equip necessita prou pressupost per poder fer front als viatges que requereix jugar a una categoria estatal (set desplaçaments, dels quals 3 a Madrid i la resta a Sevilla, Santander, Sant Sebastià i Bilbaio), a més de les fitxes, revisions mèdiques obligatòries i el cost arbitral. Per aquest motiu van crear una plataforma per recaptar diners i poder fer realitat el seu somni. Per ara, dels 20 mil euros que tenen pressupostat que els costarà la temporada n'han aconseguit una mica menys de 2.300 aportats per 56 patrocinadors diferents. Una xifra encara molt llunyana i que posa en risc formalitzar l'ascens. 

 

Les divuit joves esportistes combinen la seva passió per l'hoquei herba amb la vida acadèmica i laboral. Per això demanen un esforç i solidaritat a familiars, amics, egarencs i amants de l'esport en general. A més de col·laborar, depenent de l'aportació que es faci, s'entrarà en un sorteig que es realitzarà quan finalitzi aquest micromecenatge, en un directe al seu Instagram (@cdth1f): 

 

1€ a 10€ --> Sorteig d'una hora de pàdel al Club Esportiu Terrassa Hoquei. 

11€ a 25€ --> Sorteig per a passar un dia amb nosaltres en un dia de partit, donis del desdejuni fins al tercer temps. 

26€ a 50€ --> Sorteig d'una samarreta de la selecció espanyola signada per Júlia Pons 

51€ a 75€ --> Sorteig d'una panera 

76€ a 99€ --> Entrades per al Palau de la música 

Altres quantitats (superiors a 100€) -->sorteig d'un menjar per a dues persones (al restaurant Cal Carter, Mura) i reconeixement per Instagram (amb previ consentiment).