FOTOS | Prop de 500 persones en la Pedalada 2018 de Terrassa

Gran participació en l'activitat que posa punt i final a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura
Bicicleta Humana a la plaça Nova de Terrassa
Bicicleta Humana a la plaça Nova de Terrassa | Rafel Casanova BCF

 

La Pedalada 2018 ha reunit aquest diumenge a unes 500 persones per participar en aquesta activitat festiva i no competitiva i recórrer en grup els 8 km del circuit urbà, amb sortida i arribada a la plaça Nova. El recorregut ha passat per la Rambla d'Ègara, l’avinguda de l’Abat Marcet, la rambla de Francesc Macià, l’avinguda de Jaume I, la carretera de Castellar, l’avinguda de Jacquard, el carrer del Puig Novell i el carrer de Baldrich, per tornar a la plaça Nova, cap a les 12.30h, aproximadament.

 

Com és tradicional, a les 10.30 h, l’hora prevista de la sortida, molts dels participants han col·laborat per fer la “Imatge de la Bicicleta Humana”, una acció que consisteix en la realització d'un circuit gegant amb forma de bicicleta que dóna com a resultat una imatge d'impacte que capta el moviment de les dues rodes.

 

 

 

La Pedalada és l’acte més popular de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2018, que s’ha celebrat del 16 al 22 de setembre sota el lema "Combina i mou-te!", vol promoure els hàbits de mobilitat més segurs i saludables en els desplaçaments, ja siguin a peu, bicicleta, transport públic o vehicles elèctrics.