La Penya Barcelonista 1900 celebra diumenge el 64è aniversari

La Penya Barcelonista 1900 de Terrassa celebra aquest diumenge, 24 de novembre, el seu 64è aniversari amb un dinar de germanor. L’acte començarà a les dues al Restaurant Santa Margarida de la ciutat vallesana.

Aquest any el dinar el presidirà l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, que vindrà acompanyat del regidor d'Esports, Miguel Ángel Moreno.

Per part del FC Barcelona hi assistiran Elvira Pou, membre de la Comissió de Penyes, i l’exjugador blaugrana Adjutori Serrat, en representació de l'Agrupació Barça Jugadors. Serrat era un lateral esquerre que la temporada 1979-80 va jugar com a titular en 21 partits de Lliga. Va compartir vestidor amb noms com Simonsen, Krankl, Rexach, Asensi o Artola, en una temporada sense títols que va començar amb Rifé a la banqueta, però que va acabar amb Helenio Herrera d’entrenador. Nascut a Olost el 1955, curiosament el mateix any que es va fundar la penya terrassenca, Serrat es va formar al futbol base barcelonista i, abans de pujar al primer equip, va jugar al Barça Atlètic i, com a cedit, al Valladolid. Després de només una temporada a l’elit blaugrana, va passar per l’Hèrcules, el València, el Sabadell, amb el qual va pujar a Primera, i el Vic, on va penjar les botes.

També hi seran presents la presidenta de la Penya 1900, Mari Carme Florenza, el vicepresident, Josep Manel Pueyo, i la resta de la junta directiva. El dinar aplegarà un centenar de persones, entre socis de l’entitat terrassenca i delegacions de penyes barcelonistes d’altres poblacions catalanes. La Penya 1900 va néixer l’any 1955 i actualment compta amb prop de 400 socis.