Els pares de Sarai Gascón clamen contra la directiva del CN Terrassa

Protesta a les portes de l'Ajuntament per com s'ha produït l'acomiadament de l'esportista olímpica
Protesta davant de l'Ajuntament dels pares de Sarai Gascón
Protesta davant de l'Ajuntament dels pares de Sarai Gascón | L.T.

 

Aquest dimecres, els pares de la nedadora olímpica Sarai Gascón es van plantar davant les portes del Club Natació Terrassa per mostrar el seu desacord amb l'acomiadament de la seva filla. Aquest dijous, Emilio Gascón i Roser Moreno no han dubtat a fer sentir la seva veu i visualitzar la seva protesta a les portes de l'Ajuntament de Terrassa. I ho han tornat a fer amb una gran pancarta en què es pot llegir: "Igualtat per a la paralímpica Sarai Gascón. No a la discriminació. Sí a Terrassa inclusiva. Junta del CN Terrassa acomiada i menteix. Prou!". 


 

 

La polèmica va sorgir a finals de la setmana passada quan la nedadora va anunciar que s'havia assabentat a través de la premsa que havia estat acomiadada. Gascón, una de les grans estrelles del club i de l'esport local, va expressar la seva incredulitat: "Al·lucinant! Em fa fora del club la junta directiva del CN Terrassa mentre negociava el contracte d'aquesta temporada ... i me n'assabento per la premsa!. El que sempre he demanat és respecte i que ens tractin a tots igual, tinguis o no discapacitat ... i per demanar aquests drets em posen al carrer".


 

Des del CN Terrassa van voler la seva versió afirmant que "l’actitud d’aquesta darrera temporada ha generat controvèrsia i grans dificultats en la relació d’aquesta esportista amb els tècnics de natació del Club i també ho ha estat a nivell institucional intern i extern (...) La seva actitud d’aquesta temporada ha comportat un no reconeixement implícit a la figura dels tècnics responsables de natació (...). La única relació ha estat estrictament per temes econòmics de nòmina o de pagament de premis esportius, dietes o desplaçaments".

 

La decisió del CN Terrassa no ha estat entesa per molta gent, tant del món de l'esport com polític. Han estat desenes de persones les que han mostrat el seu suport a Gascón, la qual referema que l'única cosa que ha demanat és "igualtat" respecte a la resta de nedadors. 
Comentaris

envia el comentari