No tot s'hi val

Queixa d'un aficionat del Terrassa FC sobre la "falta de respecte" que es va poder veure a la llotja directiva del municipal de Badalona
Aficionats del Terrassa FC van animar els seus jugadors en la sortida de l'Olímpic
Aficionats del Terrassa FC van animar els seus jugadors en la sortida de l'Olímpic | Marcel Marsal

Després de veure l'espectacle viscut dissabte per la televisió a la graderia del municipal de Badalona, volia dir que el futbol és de la gent i no dels directius i que ells són els primers que haurien d'haver donat exemple dissabte passat.

A causa de la situació de la pandèmia el partit de la final de l'ascens entre el nostre estimat Terrassa F.C. i C. E. L'Hospitalet, oficialment era a porta tancada al públic, que no a la llotja del municipal Badaloní, aquesta era plena de gom a gom dels directius dels dos equips, directius de la FCF i gent que massa sovint aprofita el seu càrrec per petit que sigui per tal de ser-hi a tot arreu.

Fins i tot el comentarista de TV3 va comentar a la retransmissió la quantitat de gent que hi havia a la llotja, amb mascaretes i distancia social sí, però segons la meva opinió menyspreant als seus aficionats que els hauria agradat ser-hi presents però que amb molta responsabilitat es van quedar a casa seva i no van acompanyar al seu equip en aquest moment tan important.

Senyors directius de tota mena, una mica de respecte a la gent que al cap i a la fi són els protagonistes d'aquest joc i el més adequat hagués estat quedar-se a casa i que a la llotja només hi hagués una petita representació màxima dels clubs i la FCF.

R.M., un aficionat al fútbol.