Més podis pel Gimnàstic Terrassa en competicions d'artística i rítmica

Claudia Villalba ha competit aquest cap de setmana en el Torneig International Gymnix de Montreal
La gimnasta Claudia Villalba
La gimnasta Claudia Villalba | Gimnàstic Terrassa

 

La gimnasta del Club Gimnàstic Terrassa Claudia Villalba ha competit aquest cap de setmana en el Torneig International Gymnix de Montreal, representant a la selecció espanyola de gimnàstica. En el seu primer any com a júnior, la gimnasta terrassenca ha competit amb rivals de més edat (la majoria séniors) i ha completat una brillant actuació. Més enllà de la classificació, en la qual ha finalitzat en 34a posició, aquesta competició confirma la seva projecció, i també la presència ininterrompuda de gimnastes del Terrassa a la selecció estatal júnior i sénior des de 2012. En la seva actuació per aparells ha destacat principalment en barra d'equilibri i terra, i en conjunt ha obtingut la seva millor puntuació amb codi FIG (federació internacional de gimnàstica), des que ha començat a competir a nivell internacional.


 

Per la seva banda, el Gimnàstic Terrassa ha competit aquest cap de setmana també en la segona fase dels campionats de Catalunya de gimnàstica artística femenina, edat escolar, en la primera fase de masculina i en el consell esportiu del Baix Llobregat de rítmica, millorant resultats de les anteriors competicions. En artística femenina Edat Escolar, el Terrassa ha obtingut 6 podis, 4 individuals i 2 per equips.

 

Equip de gimnà stica rítmica
Equip de gimnàstica rítmica | Gimnàstic Terrassa

 

 

En al modalitat individual Julieta Intente ha estat primera classificada en nivell C4 petites, Laia Pérez ha estat tercera en B4 grans, i Ariadna Ventura ha estat segona i Elsa Fraile tercera en nivell D4 grans. Per equips, en el nivell D4 Ariadna Ventura, Elsa Fraile, Paula Mercadal i Llum Sallent han finalitzat en segona posició i Migle Cayuela, Nina Gómez, Maria Lavaquiol i Ainara Tomas ha aconseguit la tercera posició. En artística masculina el resultat més destacat ha estat el de Pau Messeguer, ha estat tercer en nivell 3 i en rítmica Alice Stephens ha finalitzat en primera posició en categoria infantil obert. 


 

Equip masculí de tecnificació
Equip masculí de tecnificació | Gimnàstic Terrassa

 
Comentaris

envia el comentari