Llum verda al Terrassa FC per entrenar a l'Estadi Olímpic

L'Ajuntament dona permís al club per disposar del terreny de joc però hauran de seguir una sèrie de mesures de protecció
La zona de l'Estadi Olímpic de Terrassa
La zona de l'Estadi Olímpic de Terrassa | Lluïsa Tarrida

 

Aquest dimecres, Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, va deixar clar que la voluntat del govern era que el primer equip de futbol del Terrassa FC jugui la temporada vinent a Segona Divisió B i que per fer-ho se li posarien "les màximes facilitats". Donava així resposta a la petició del Terrassa FC de poder entrenar ja a l'Estadi Olímpic atesa la situació de desconfinament i la necessitat de preparar el play-off del mes de juliol. Aleshores, l'alcalde va remarcar la importància de l'ascens i de poder entrenar, però es va remetre al procés de reobertura dels equipaments i instal·lacions esportives i al que marquen les diferents fases del desconfinament.

 

Unes hores més tard, en la comissió de Promoció Econòmica, el regidor d'Esports Miguel Ángel, confirmava a la resta de grups polítics que des de l'Ajuntament es donava llum verda a la petició. Explicava que des del metge de l'entitat s'havia facilitat un document amb tots els protocols que se seguiran, els quals han estat revisats i aprovats. D'aquesta manera, els jugadors accediran des del pàrquing directe al terreny de joc, sense passar per dins de les instal·lacions, i en cap moment utilitzaran la zona interior (vestidors o graderies, o altres espais). I els entrenaments es realitzaran de manera individual. A la fase 2 passaran a tenir exercicis en contacte i a la 3 podran fer entrenaments amb contacte moderat. 

 

"El Terrassa FC ara mateix ha d'entrenar perquè té un play-off a finals de juliol, tot i que encara està per decidir quan i on perquè la Federació no ha concretat res", ha dit Moreno que ha sentenciat, "nosaltres esperem que sí que hi hagi el play-off i no s'opti perquè pugi directament L'Hospitalet, primer de grup".