L'infantil A de futbol del CN Terrassa segella la 5a posició

Per segona temporada consecutiva
L'infantil A ha quedat cinquè de la lliga de Preferent
L'infantil A ha quedat cinquè de la lliga de Preferent | CN Terrassa

 

L’infantil A de futbol del Club Natació Terrassa va segellar dissabte la cinquena posició a la categoria Preferent amb encara dues jornades per disputar. El conjunt entrenat per Adrián Sánchez, Albert Martínez i Iván Muñoz ha aconseguit així acabar entre els cinc primers de la categoria per segona temporada consecutiva, després del segon lloc assolit la campanya anterior. D’aquesta manera, el club iniciarà al setembre la setena temporada seguida a Preferent.

 

 

  

Els egarencs s’enfrontaran en les dues darreres jornades contra el Sant Joan Despí i el Sant Ildefons amb l’objectiu d’igualar el rècord de 17 victòries i de 57 gols a favor que van establir el curs passat, així com rebaixar la marca de 32 gols encaixats aconseguida la campanya 2015-2016.


 

 

L’infantil A de futbol està format per Iván Muñoz, Ian Gil, Daniel Vallejo, Samuel Balaguer, Albert Martínez, Mario Sánchez, Cesar Apráez, Adrián Sánchez, Sergio Estepa, Denís Pajuelo, Pau Cobos, Tarek Kaid-Salah, Arian Ramón, Albert Martínez, Joaquín Peñalver, Karim Ayed, Xavi Torrens, Lorenzo Montalbán, Pol Grau, Manel Renau i Gerard Bartoll.
Comentaris

envia el comentari