L'Egara disputarà l'Euro Hockey League a l'octubre

Ja hi ha calendari per a la competició que es va veure ajornada pel Covid-19
Els ratllats van guanyar i tornen al coliderat una jornada després de perdre'l
Els egarencs disputaran l'EHL a l'octubre | RFEH

 

El Club Egara, en categoria masculina i el Club de Campo, en la femenina, ja tenen calendari per a la disputa de l'Euro Hockey League de la temporada 2019-2020. Es tracta d'una competició que havia d'haver-se celebrat aquesta passada Setmana Santa, però on la pandèmia mundial produïda per la Covid-19, ha fet que s'ajornés fins a la tardor.

 

D'aquesta manera, del 14 al 18 d'octubre, a falta de la confirmació del govern holandès, Amsterdam proclamarà als seus nous campions continentals. El 15 d'Octubre, el Club Egara s'enfrontarà al Mannheimer alemany (12.30 hores). Mentrestant, un dia abans, el dimecres 14, el Club de Campo ho farà davant el Pegasus irlandès (12.30 hores).

 

Aquesta modificació de dates fa que l'edició d'aquesta competició prevista per a 2020-2021, sofreixi importants canvis. Així, desapareix el KO16 masculí per anar a un esdeveniment directe format per 12 equips, el qual, en principi, es jugarà del 31 de Març al 5 d'Abril de 2021. Allà hi seran dos equips representants de Països Baixos, Bèlgica i Alemanya i un d'Espanya, França, Escòcia, Anglaterra, Irlanda i Rússia. Per la seva banda, en categoria femenina, la competició mantindrà vuit participants, disputant-se la mateixa, si no hi ha nous impediments, de l'1 al 5 d'Abril de 2021.