Un joc viu dona a les juvenils del CV Terrassa una nova victòria

Les egarenques mantenen la segona posició a la classificació
Jugada del partit de les juvenils del CV Terrassa
Jugada del partit de les juvenils del CV Terrassa | CV Terrassa

Gran partit de les juvenils del CV Terrassa que afermen la segona plaça de la classificació. Dissabte a la tarda a Bon Aire es va tornar a viure un gran partit de voleibol, amb un joc que les de Dobón i Guil tenen acostumat el seu públic. El CV Terrassa rebia al CV Sant Cugat Plata en un partit molt disputat en el qual els dos equips van mostrar un voleibol molt viu i atrevit.

Les egarenques, que venien de guanyar la jornada anterior amb dificultat al Barberà, van sortir a la pista coneixedores del que s'hi jugaven i amb les idees molt clares a l'hora de defensar la 2a plaça a la classificació. Les de Dobón i Guil van mostrar molta contundència defensiva i ofensiva lligant jugades constants que inhabilitaven el bloqueig vistant i que proporcionaven un avantatge tàctic que les permetia dominar en tot moment el partit.

El segon set es va convertir en un calc del primer on el domini egarenc en les diferents fases del joc feia que les visitants no trobessin la possibilitat de poder desenganxar-se en el marcador. El 3r set era per la banda visitant gràcies a una millora substancial del seu joc, cometent molts menys errors i amb molta més consistència ofensiva. El CV Terrassa, es relaxava en excés i perdia concentració, cometent major nombre d'errors no forçats i finalment el set quèia de part del sant Cugat. El 4rt i darrer set, va tornar a ser per les locals que van tornar a trepitjar pista amb contundència fent-se molt fortes en recepció i defensa amb una gran tasca de les 2 lliures que van saber dirigir la defensa de l'equip.

La propera setmana les egarenques es desplacen a Castellar per a continuar lluitant per les primeres posicions de la taula.