Hockey Plus, inclusió esportiva i social per a persones amb discapacitat

Èxit a la cloenda de la Lliga BBVA Hockey Plus al CD Terrassa
Èxit a la cloenda de la Lliga BBVA Hockey Plus al CD Terrassa | cedida

Passió i il·lusió a la cloenda de la Lliga BBVA Hockey Plus que es va commemorar el diumenge 9 de juny, per concloure la competició regular entre equips de hockey herba formats per persones amb discapacitat intel·lectual, organitzada per la Federació Catalana de Hockey amb el suport del BBVA i de Fupar, i amb l’esforç i la implicació de jugadors, entrenadors, famílies, entitats i clubs.

La festa de cloenda es va disputar al CD Terrassa, club degà creat al 1910, i va comptar amb la implicació del jugador Toni Nogués, que té fitxa com a jugador des de 1960, i que rebrà l’stick d’or en el proper decurs de la gala del Festival del Hockey Català, com a màxima distinció.

L’acte va comptar també amb la col·laboració de 15 voluntaris del BBVA que van facilitar i agilitzar les tasques d’acompanyament, de distribució de material i de suport als jugadors i a l’organització. Per a la propera temporada s’està treballant per incorporar nous equips fins aconseguir que cada club de hockey disposi d’un equip de hockey plus com una categoria més i donar oportunitats a altres jugadors a gaudir del projecte esportiu i social.

Sobre la temporada 2018-2019 

La tercera temporada de la Lliga BBVA Hockey Plus s’ha disputat com una categoria més de la Federació Catalana de Hockey, a la qual s’hi han inscrit 11 equips i s’han federat més de 140 jugadors amb discapacitat intel·lectual.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la tot el que passa a Terrassa i voltants? i sobre la covid? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
TENS TWITTER ? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre tot el que passa a Terrassa i comarca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Twitter

Comentaris

envia el comentari