Festival de Patinatge Artístic en l'aniversari del CPA Ciutat de Terrassa

El CPA Ciutat de Terrassa organitzarà el proper dissabte el ja tradicional Festival de Patinatge Artístic, que se celebrarà al Pavelló municipal d’esports de la Maurina a partir de les 18h. L’esdeveniment, amb el títol de “Anem de safari” com a fil argumental, aplegarà setze actuacions i es dividirà en dues parts. La primera d’elles està integrada per vuit actuacions i començarà amb “La Marxa”, ball que realitzaran conjuntament totes les patinadores del club.

Tot seguit podran contemplar-se cinc actuacions col·lectives, dues a càrrec dels patinadors del club local i la resta les realitzaran el CP Sant Quirze, CP Viladecavalls, CP Parets. Completaran la primera part una actuació de la parella artística formada pel Bruno Marco i la Sira Bella del CP Parets i una individual a càrrec de la patinadora del ciutat de Terrassa Gisela González.

El programa de la segona part del festival preveu sis números de grup, quatre a càrrec dels clubs convidats, Aspa Lliçà de Vall, CP Premià, CP Palau i CP Lliçà de Vall i dos protagonitzats pel CPA Ciutat de Terrassa. Durant aquesta part també es realitzaran dues actuacions individuals que aniran a càrrec de Ana Pérez i Aitana López ambdues del Ciutat de Terrassa. La jornada finalitzarà amb l’estrena de l’actuació “Caçadors Furtius”, ball que realitzen les categories del club local.