López i Fíguls, al capdavant de la secció de natació del CN Terrassa

Els dos esportistes mantenen la seva vinculació amb el club egarenc
Antón Fígols i Eugeni López
Anton Fíguls i Eugeni López | CN Terrassa

 

Eugeni López i Anton Fíguls seguiran al capdavant de la secció de natació del CN Terrassa. Els dos tècnics, que van incorporar-se a l’entitat aquesta temporada, han renovat el seu contracte. Es tracta de dues figures qualificades que presenten com a valor afegit el seu arrelament a l’entitat.

 

Tot i haver nascut a Barcelona, López, de 47 anys, va formar-se com a nedador al CN Terrassa, club per al qual va competir durant tretze anys. La seva trajectòria com a entrenador va desenvolupar-se, bàsicament, en tres clubs: CN L’Hospitalet, on va romandre sis temporades (1991-1998); CN Sant Andreu, entitat en què va treballar nou temporades (1998-2007); i CN Sabadell, club en què va militar nou temporades més (2007-2016).


 

Juntament amb López, el club va fer una segona incorporació a l’estructura tècnica de la secció de natació, Anton Fíguls, un professional amb una llarga experiència en metodologia científica i sistemes d’entrenament que desenvolupa tasques formatives adreçades a la resta de tècnics de la secció. Quant a la seva trajectòria dins l’esport professional, sobresurt la seva presència en cinc Jocs Olímpics com a preparador físic de la selecció espanyola absoluta masculina d’hoquei (Atlanta 1996, Sydney 2000, Atenes 2004, Pequín 2008 i Londres 2012).
Comentaris

envia el comentari