Esforç titànic del sènior A del CV Terrassa davant del Tiana

Les egarenques es van imposar malgrat anar al partit amb només sis jugadores
El sènior A es va enfrontar al Tiana
El sènior A es va enfrontar al Tiana | CV Terrassa

 

Un sènior A del CV Terrassa Teknopoint amb nombroses baixes s'imposa a Tiana amb un joc molt ordenat i confiat 1-3 ( 21-25/26-24/21-25/17-25). Les noies de Dobón es desplaçaven a Tiana per a jugar la segona jornada de la fase de permanència de 3a catalana. L'equip que viatjava en quadre, només amb 6 jugadores, per culpa de les baixes per lesió, va haver de reinventar-se per a poder afrontar el matx.

 

L'absència de la col·locadora, Martínez i de la lliure Còrdova, va fer que l'equip hagués de treballar amb jugadores fora de la seva posició. Gran treball col·lectiu que va saber sobreposar-se a les dificultats d'anar amb un equip imconplert i guanyar a domicili del Tiana amb un joc que recordava als temps pretèrits de l'entitat on l'ordre i la contundència defensiva eren marca de la casa.


 

El primer set, tot i començar desubicades donades les circumstàncies, l'equip va saber reaccionar i jugar de forma molt còmode sentir-se bé a la pista i agradant-se, mostrant un gran superioritat tot i les mancances de jugadores. Liderades per la capitana Cantero i amb la conducció de joc de Tobar, que jugava de col·locadora tot i no ser la seva posició habitual, l'equip va donar un recital d'atac i un molt bon treball defensiu.

 

En el segon set, l'esforç del primer va passar factura, ja que sense canvis a la banqueta, Dobón va haver d'optimitzar el joc de les seves jugadores, relentint el joc. Això donava ales a un Tiana que mica en mica anava agafant ales i que es presentava com a un fort rival. Ja en el 3r set el ritme del joc el tornava a dirigir l'equip egarenc que dominava els ritmes i que s'enduia el set amb comoditat. La mateixa tònica es produïa en el 4rt i últim set, on el Terrassa fent un esforç final i amb un molt bon treball d'atac, va posar punt i final al partit.





Comentaris

envia el comentari