Dos egarencs, confinats en una platja deserta a Costa Rica

La pandèmia del coronavirus ha agafat els atletes Pere Aurell i Ragna Debats fent la seva particular volta al món

Pere Aurell i Ragna Debats van deixar Terrassa el passat mes de desembre. Iniciaven així una volta al món d'allò més especial seguint el projecte #RollingMountains. Ho feien acompanyats de la seva filla Ona, de 5 anys. La pandèmia del coronavirus els ha agafat a Costa Rica, on a principis d'aquest mes d'abril havien de participar a la Volcano Ultramarató, de 230 quilòmetres.

 

Segonsrecull un reportatge que els ha fet Esport3, amb el confinament decretat arreu -tot i que a Costa Rica de manera molt més flexible que a Catalunya-, els dos corredors de muntanya han optat per restar al país americà. Però d'una manera particular, ben a prop de la natura i en una platja deserta on només s'hi pot arribar en vaixell. Amb la previsió d'estar-hi tres setmanes, creuen que la situació podria allargar-se en funció de com evoluciona la pandèmia de Covid-19 a la zona. 

 

Pots llegir la seva història clicant aquí

 

En aquí podeu veure el vídeo que han fet de resum de la seva estada a Sud-Amèrica dins d'aquesta volta al món que ja els ha portat també a l'Àsia: