El CV Terrassa es classifica pel grup d'ascens

El senior masculí del CV Terrassa
El senior masculí del CV Terrassa | cedida

El sénior masculí del CV Terrassa va caure derrotat 3-0 a casa del líder, però manté la quarta plaça que dona accés al grup d’ascens a 1ª divisió Catalana.

L'inici del partit va estar marcat per un bon ritme de joc de l’equip egarenc que es va mantindré per debat al marcador gairebé tot el set menys al tram final on els errors no forçats van fer perdrà la confiança dels jugadors del CVT mentres que el de barbera s’anaven trobant cada cop més còmodes fins que van acabar per guanyar el set per un molt ajustat 25-23.

Al segon set els jugadors de l'equip local van sortir amb tota la confiança que dona remuntar un set que semblava perdut mentres que els terrassencs no van trobar el ritme del set en cap moment cedint el segon set 25 a 13.

El tercer set amb uns canvis a la banqueta del CVT va anar més ajustat però no va ser suficient per donar la volta al partit i es va acabar perdent 25-20.

Ara ja amb la feina feta i assolit l'objectiu de classificar pel grup d’ascens, l’equip es troba a l'espera de conèixer els nous rivals del grup i començarà ,aquesta mateixa setmana, a treballar per afrontar la segona fase de la lliga.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la tot el que passa a Terrassa i voltants? i sobre la covid? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
TENS TWITTER ? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre tot el que passa a Terrassa i comarca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Twitter

Comentaris

envia el comentari