Cristian Barea, nou entrenador del primer equip del CF Matadepera

Cristian Barea, nou entrenador del primer equip del CF Matadepera
Cristian Barea, nou entrenador del primer equip del CF Matadepera | CF Matadepera

Després de la confirmació oficial del descens de categoria de l'Amateur "A" del CF Matadepera, de la segona catalana, grup 4, a la tercera catalana, el conjunt matadeperenc planifica la temporada 2019-20 incorporant un nou tècnic, en substitució de David Comellas, Cristian Barea es converteix en el màxim responsable tècnic del primer equip matadeperenc.

Cristian Barea, entrenador UEFA A i fins ara segon entrenador de la U.E. Sant Julià d'Andorra de 1a Divisió, assolint aquesta mateixa temporada importants reptes professionals:

  

  

  

  

El mateix Cristian Barea, (amb un ampli currículum en aspectes coordinatius; CE Mercantil, CF Cerdanyola, CE Manresa, CE Can Fatjó, Inspire Soccer ,Texas, Campus Elite Soccer Camp.) serà el nou Coordinador General del futbol base del Club Futbol Matadepera i gestionarà els 21 equips i prop de 300 jugadors de l'escola del Matadepera.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari