El CP San Cristóbal retroba el camí de la victòria

CP San Cristóbal-UE Sant Andreu
CP San Cristóbal-UE Sant Andreu | D.V.

El CP San Cristóbal ha tornat a trobat el camí de la victòria al camp municipal de Ca n'Anglada. Els d'Oliver Ballabriga respiren després d'unes setmanes complicades. Els de Ca n'Anglada s'allunyen del pou de la classificació en aquesta tretzena jornada de Lliga del grup V de la Tercera Divisió. Ho fan després de guanyar a un dels bons equips de la categoria, el UE Sant  Andreu, per 2 a 0.

A la primera part, monòtona i fluixa, la millor ocasió dels parroquials l'ha tingut Zárate al minut 41, poc després que els visitants reclamessin un penal. El davanter parroquial ha gaudit de la millor ocasió al 52, en una gran jugada col·lectiva. Zárate, aquest cop, i amb tota la porteria per ell, no ha aconseguit enviar al fons de la porteria. La segona part ha estat més moguda que una primera avorrida. I el San Cristóbal ha trobat el forat. Zárate ha marcat al 71 i només tres minuts més tard Rui Gamma ha fet el segon. Les cose s'han posat encara millor quan Josu, de la UE Sant Andreu ha estat expulsat en veure una segona groga

El CP San Cristóbal començava la jornada amb 11 punts, només un més que l'Igualada, que marcava els llocs de descens. Els igualadins, en un partit de dissabte només havien empatat a casa amb l'Europa. Per tant, els parroquials fregaven la zona més perillosa de la taula, al que s'hi havien abocat després de quatre derrotes seguides i ser l'equip que menys sumava en les últimes cinc jornades, malgrat no haver jugat, en general, tan malament per a una situació tan desastrosa. I s'enfrontava a un Sant Andreu molt perillós i situat a fregar dels llocs del play-off d'ascens, i un dels equips sempre forts de la categoria.

dd

Classificació