Continuen els resultats negatius del sènior femení del CV Terrassa

sènior femení del CV Terrassa
sènior femení del CV Terrassa | cedida

El passat dissabte 2 de novembre l’equip sènior femení del CV Terrassa es va desplaçar a Andorra per disputar el partit contra el CV Valls d’Andorra, equip que ocupa la 2ª posició actualment del grup C de 3ª Divisió Catalana.

El partit va acabar amb derrota de les egarenques per 0-3 amb parcials de set de 11-25, 5-25 i 16-25. Continuen els resultats negatius als que estan abocats les egarenques, malgrat que el joc és cada cop més, més consistent.

Els 2 primers sets van ser un calc dels sets d’altres partits: les egarenques certament no poden desplegar un joc acord a la seva categoria i ben aviat les andorranes van despegar en el marcador sense donar cap possibilitat de victòria en el set. El tercer set de les de Terrassa va ser el millor de la temporada: les jugadores de Terrassa van canviar de mentalitat i van poder aguantar bé el resultat fins el 14-12, cosa que va agradar al públic fidel que les va acompanyar en tot moment.

Després del temps mort de l’equip local, aquestes van agafar avantatge i les terrassenques no van poder obrar el miracle de poder guanyar el 1r set de la temporada. La setmana vinent el CV Terrassa torna a casa per jugar contra el CV Llars Mundet “B” el dissabte 9 de novembre a les 20:15h de la tarda