El Club Gimnàstic Terrassa enceta la Lliga amb sisena posició

Bons resultats també de l'equip en la Copa Catalana
L'equip de la Lliga
L'equip de la Lliga | Club Gimnàstic Terrassa

 

Aquest cap de setmana s’ha iniciat formalment la temporada 2018 de gimnàstica en les seves diferents modalitats, en la qual el Club Gimnàstic Terrassa ha tingut una important presència i excel·lents resultats. Cal destacar la participació de l’equip de gimnàstica artística femenina en la primera fase de la primera divisió de la Liga Iberdrola, que ha tingut lloc a la ciutat de Gijón.

 

L’equip del Gimnàstic, integrat per Marta Sànchez, Clara Navarro, Clara Villalba, Tara Mancebón, Carla Martin, Mariona-Fu Sacristán, Irene Ambrosio i Iris Espigares, ha finalitzat en sisena posició després d’una molt bona actuació. El podi en aquesta primera fase l’han ocupat el Club Xelska de Mallorca, el Salt Gimnastic Club i l’Egiba de Manresa.


 

Clara Navarro amb la resta de companyes de la selecció catalana
Clara Navarro amb la resta de companyes de la selecció catalana | Club Gimnàstic Terrassa

 

 

Clara Navarro a Houston

 

Entre les integrant de l’equip, Clara Navarro va participar amb la selecció catalana de gimnàstica en el Houston National Invitational de gimnàstica artística on van competir amb gimnastes dels Estats Units i on va tenir oportunitat de conèixer estrelles mundials com Simon Biles. Després d’una molt bona actuació, va finalitzar en onzena posició a la general i pràcticament va haver d’enllaçar el viatge de tornada amb el desplaçament a Gijón per competir amb el seu club.


 

En rítmica, la temporada s’ha estrenat amb uns magnífics resultats per a les gimnastes del Gimnàstic Terrassa. En la primera fase de la Copa Catalana Individual de Nivell IV, que s’ha celebrat a Girona, Sara Romeo s’ha proclamat guanyadora de la categoria júnior (en maces). L'han acompanyat Caterina del Mar Rodríguez, Alice Stephens i Lluna Martínez, que estan assolint un altíssim nivell de competició en molt poc temps. Finalment en gimnàstica artística aquest cap de setmana també s’han iniciat les primeres fases de les competicions, amb la corresponent a Edat Escolar en la que el Gimnàstic Terrassa hi ha participat amb 45 gimnastes.

 

L'equip de rítmica del club egarenc
L'equip de rítmica del club egarenc | Club Gimnàstic Terrassa

 
Comentaris

envia el comentari