Cadalso, Requena i Tarrida analitzen la temporada del Terrassa FC

Els tres periodistes que segueixen de prop el club egarenc fan un balanç de la temporada

El somni del Terrassa FC de pujar a la Segona Divisió B es va acabar diumenge amb la derrota (3-0) al camp del Compostela en la segona eliminatòria del play-off, que va fer insuficient el 2 a 0 obtingut una setmana abans a l'Olímpic. Dos dels periodistes que ha seguit l'equip aquesta temporada, Josep Cadalso, cap d'esport dels Diari de Terrassa, i Roger Requena, de l'Esportiu.cat i del món.cat, en fan una primera valoració.

 

Josep Cadalso

 

"Entenc que ha estat una temporada de notable alt per la dificultat de disputar un play off en un any complicat pel nivell de la Tercera Divisió i la rebaixa pressupostària de l'equip. Una tarda dolenta ha arruïnat les aspiracions d'ascens. I això s'ha aconseguit amb una proposta de joc atractiva i valenta per part de l'entrenador."


 

Roger Requena

 

"La temporada del Terrassa ha estat pràcticament rodona, anany de menys a més, sobretot en el joc, només tacada pel fracàs a San Lázaro. Una autèntica decepció inesperada que va arribar en el pitjor moment. El treball a nivell de joc ha estat elogiable, sent dels equips que millor jugaven de la categoria, sinó el que més. Quan millor jugava l’equip va arribar l’ensopegada letal. Oportunitat desaprofitada que costarà de pair. El més positiu, que hi ha una base de jugadors i un treball ja fet per intentar-ho de nou l’any vinent. La millor notícia és que s’aposta per la continuïtat del bloc, encara que ha de millorar algunes coses".


 

Lluïsa Tarrida

 

"La temporada del Terrassa ha estat millor del que tot feia preveure. Amb un equip irregular, capaç de fer el millor i també el pitjor, ens vam classificar pel play-off després de jornades de cobriments de cor i enrabiades. Així que es pot dir que el play-off ha estat un regal. Un premi més a per a l'afició -un deu- que per un equip que encara li falta molt per madurar però que té jugadors de nivell que amb una mica d'estabilitat -com sembla que serà aquest any vinent- poden donar bon fruit. Incapaç de guanyar als cinc o sis primers de la Lliga, l'equip ha viscut d'individualitats, no ha sabut treure valentia i forces quan més les necessitava. I no em refereixo davant del Compostela, perquè és evident que els gallecs -un club històric- eren superiors i que el resultat de l'anada era enganyós. Cal quedar-se amb les bones sensacions d'arribar a una meritòria segona eliminatòria de play-off per encarar una nova temporada en què esperem que el conjunt de Cristian García sàpiga treure més rendiment del potencial que té el camp. Evidentment ens queda un mal regust però tot sigui perquè la temporada vinent puguem gaudir més i millor del Terrassa FC". 


 

 

 
Comentaris

envia el comentari