Bons resultats del Gimnàstic Terrassa al Campionat de Catalunya

Podi de Clara Navarro
Podi de Clara Navarro | cedida

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a la ciutat de Vic el campionat de Catalunya individual de gimnàstica artística masculina i femenina, que havia quedat ajornat el mes de juny a conseqüència de l'onada de calor, i en el qual el Gimnàstic Terrassa ha obtingut nombrosos èxits. 

 

Entre els resultats més destacats d'artística femenina tenim el Campionat de Catalunya aconseguit per Mariona Fu Sacristán en via olímpica nivell 8 (juvenil), amb una excel·lent actuació, i el sotscampionat de Catalunya júnior assolit per Clara Navarro, que culmina una gran temporada. Claudia Villalba, que ha tingut alguna errada en assimètriques, ha finalitzat en quarta posició júnior. En Via Olímpica nivell 6 Iris Espigares ha finalitzat en sisena posició, i Lucia López també sisena en nivell 4. Pel què fa a Base, cal esmentar el sisè lloc en Base 6 de Júlia Sancho, i el vuitè en base 3 de Laia Pérez.

 

En artística masculina, la competició a banda de classificació general, també ha premiat els resultats per aparells, obtenint els gimnastes terrassencs un nombre considerable de medalles. En via olímpica nivell 8 Oriol Rifà s'ha proclamat sotscampió de Catalunya, i a més ha obtingut 5 medalles per aparells, l'or en cavall d'arcs i la plata en terra, anelles, paral·leles i barra. Pol muñoz en via olímpica 7 ha obtingut dues medalles, bronze en anelles i plata en barra. En base, Pau Messeguer s'ha proclamat campió de Catalunya en Base 5, i Francesc Barrera ha estat campió en base 4. Messeguer, a més ha aconseguit medalles en quatre aparells, or en arcs, plata en anelles i barra, i bronze en paral·leles, Barreda cinc medalles, or en salt, paral·leles i barra, i plata en terra i anelles, i Alvaro Clemente or en terra en base 4.

 

L'activitat competitiva continuarà el proper cap de setmana, en el qual el Gimnàstic Terrassa prendrà part en el campionat de Catalunya de Clubs, i finalment l'equip de femenina arrencarà el dia 6 de desembre una nova temporada de la Liga Iberdrola gimnàstica en la qual continuarà en la primera divisió de forma plenament consolidada.