Bona actuació dels triatletes del CN Terrassa a la V Duatló de Rubí

Diversos podis individuals i per equips del club egarenc
Podi femení per equips del CN Terrassa
Podi femení per equips del CN Terrassa | CN Terrassa

 

La triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Montse Estany va obtenir una meritòria sisena posició en el V Duatló de Rubí, prova celebrada diumenge sobre unes distàncies de 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres de ciclisme i 2,5 quilòmetres més de cursa a peu. Estany va aturar el crono en 1h13’55”, temps que li va proporcionar la victòria en categoria sub’23. La guanyadora absoluta va ser Anna Flaquer (Fasttriatlón – CN Montjuïc) amb una marca d’1h07’10”. El club va comptar amb un altre representant en el top ten. Dani Ratera va classificar-se setè en la general masculina amb una marca de 59’10”, en una cursa que va dominar Iván Limia (Prat Triatló 1994), guanyador amb 57’39”.


 

Així mateix, el CN Terrassa Cicles Morenito va protagonitzar una bona actuació col·lectiva en aquesta cita, tal com demostren les segones places en les classificacions masculina i femenina per equips. L’equip format per Ratera, Martí Sender i Abel Serra va establir un temps de 3h02’25”, només per darrere del Flor de Triatló, vencedor amb un registre de 2h58’20”. En el capítol femení, Estany, Pepa Garcia i Carmen Jiménez van assolir una marca de 3h50’06”. La UC Sant Cugat va fer-se amb el triomf amb 3h49’01”.

 

Així mateix, els triatletes locals van pujar al podi en diverses categories. El club va copar les dues primeres places en categoria júnior masculina gràcies a la victòria de Martí Sender (1h00’31”), just per davant del seu company Abel Serra (1h02’44”). Igualment, en categoria sub’23 femenina, Montse Estany va ser la millor amb 1h13’55”, mentre que Pepa Garcia va ser segona amb 1h17’24”. Finalment, Carmen Jiménez va ocupar el tercer lloc en categoria veterans femenina 1 amb una marca d’1h18’47”.


 

Podi masculí per equips amb el CN Terrassa
Podi masculí per equips amb el CN Terrassa | CN Terrassa

 

 
Comentaris

envia el comentari