Molt bon partit dels més joves del CV Terrassa contra el lider

Equip cadet masculí del CV Terrassa
Equip cadet masculí del CV Terrassa | cedida

CV ARENYS 3 - 0 CV TERRASSA TEKNOPOINT (25-20/25-8/25-23)

El passat dissabte l'equip cadet masculí del CV Terrassa es desplaçava fins a Arenys, per enfrentar-se al lider de la competició. Partit a priori complicat donada la entitat dels locals que tot i endur-se el matx, van haver de patir per a poder lluitar pel partit tot i guanyar-lo finalment.

En el primer set els de Terrassa coneixedors del potencial dels locals, van sortir molt endollats, comentent els mínims errors propis possibles i jugant un voleibol molt vistós.  Amb una gran contundència en l'atac, el Terrassa lluitava cada punt, fent patir més de l'esperat als loclas.

En el segons set, la manca de concentració de l'equip de Cenalmor i Dobón, va passar factura. L'Arenys va aprofitar per a sobrepassar el Terrassa en joc, un Terrassa que no es retrovaria amb el seu joc fins al tercer i definitiu set. Va ser en aquest on la millor versió dels nois egarencs va mostrar el millor voleibol del que porten de temporada. 

Bones convinacions i transicions entre la defensa i l'atac, permetien un joc ofensiu que en moltes fases del joc els locals no conseguien neutralitzar. Tot i acabar perdent el partit, el egarencs sortien molt satisfets del joc i del bon voleibol mostrat.