Bernat Sanahuja rescindeix el contracte amb el CN Terrassa

L'egarenc és una de les grans promeses del waterpolo nacional
Bernat Sanahuja
Bernat Sanahuja | CN Terrassa

El jugador internacional espanyol de waterpolo Bernat Sanahuja ha rescindit el seu contracte amb el Club Natació Terrassa, malgrat tenir signada una temporada més, i buscarà ara un nou club. "Bernat Sanahuja ha decidit desvincular-se del CN Terrassa. El waterpolista, amb contracte en vigor, ha comunicat al club que farà efectiu el pagament de la clàusula de rescissió", va anunciar l'entitat en un comunicat.

Internacional absolut espanyol, als seus 19 anys és una de les grans promeses del waterpolo nacional i ja va formar part de l'equip seleccionat per David Martín que es va penjar la medalla de plata --perdent la final en els penals-- en l'últim Europeu, disputat al gener d'enguany a Budapest (Hongria).

Sanahuja, nascut a Terrassa a l'octubre de l'any 2000 i amb 1,92 metres d'alçada, deixa així el club de la seva ciutat malgrat signar al juny de 2018 un contracte de tres temporades, fins al final de la campanya 2020/21. El CN Terrassa assegura no saber quin serà el pròxim destí de Sanahuja, que té tota una carrera per davant i que, en poder jugar de '1' i de '2', té polivalència i talent per a ser un puntal de la selecció en el futur immediat.