El Barça CBS, campió del Torneig Promeses Infantil Femení de Bàsquet

La competició a Terrassa va aplegar sis equips de categoria infantil femení
El Barça CBS, campió del torneig
El Barça CBS, campió del torneig | CN Terrassa

 

El Barça CBS va proclamar-se campió del II Torneig Promeses Infantil Femení de Bàsquet que va organitzar el CN Terrassa entre divendres i ahir diumenge. El torneig va aplegar sis equips de categoria infantil femení, formats per jugadores de 13 anys. Al marge del CN Terrassa i del conjunt guanyador, van prendre part en l’esdeveniment el València BC, el CN Sabadell, el Femení Maresme i el Basket Almeda.

 

La competició va omplir les graderies del Pavelló del Pla del Bon Aire i va mostrar un alt nivell basquetbolístic, tot complint amb escreix els objectius que s’havien fixat. A tall d’anècdota, cal esmentar que el jugador del Barça Lassa Joan Carles Navarro va assistir dissabte al torneig, atès que la seva filla milita en el Barça CBS.


 

Al marge dels partits, el torneig va preveure la celebració d’activitats complementàries. El dissabte a la tarda, va desenvolupar-se un concurs de triples i un concurs de Two Ball, modalitat que consisteix a sumar el màxim nombre de punts a partir de convertir cistelles des de diferents posicions de llançament. La jugadora del CN Sabadell Paula Asensio va esdevenir la millor triplista, mentre que, en el concurs Two Ball, el triomf va correspondre a Àurea Carbonell i Laia Sabaté, del Femení Maresme.

 

MVP i Cinc Ideal

 

El Torneig Promeses Infantil Femení de Bàsquet també va reconèixer la millor jugadora i les components del cinc ideal. Paula Garcia, del Barça CBS, va ser designada MVP. De la mateixa manera, van integrar el cinc ideal de la competició Davinia Ángel (Femení Maresme), Marina Asensio (CN Sabadell), Angena Belloso (Basket Almeda) i Mariona Mulió i Anna Costa (Barça CBS).

Comentaris

envia el comentari