Els amants del futbolí se citen a Terrassa

La Casa de Andalucía acull el V Másters nacional de futbolin

 

Aquest dissabte, dia 9 de novembre, tindrà lloc la cinquena edició del Máster Nacional de futbolín, a la ciutat de Terrassa organitzat per Liga Rem Terrassa. Serà a la Casa de Andalucía de Terrassa, al carrer Solsona. La jornada comptarà amb la participació de jugadors vinguts d'arreu de l'Estat (Castelló, València, Saragossa, Terol, Osca, Galícia, Balears...). Divendres, a partir de les 18.30h, es disputaran els torneigs infantils, per equips i per parelles cegues. 

 

L'esdeveniment principal serà el dia 9, a les 10h, i comptarà amb tres categories segons nivell de joc. El mateix dissabte es disputarà també el campionat femení, a partir de les 12h. Es tracta doncs, d'un campionat apte per a tots els nivells de joc, des de grans estrelles nacionals com pels amants a nivell amateur. Al llarg del dia es donarà rebuda a diversos campions del món i d'Europeus. 

 

Aquest dijous es tanquen les inscripcions a les 18h. Es repartiran més de 3.000 euros en premis i trofeus. A més, tots els jugadors inscrits rebran una samarreta commemorativa del V Máster Ciutat de Terrassa.