La Mútua acollirà la 50ª edició del curs sobre redacció d'articles científics

Serà impartit per la Fundació Dr. Antoni Esteve amb la col·laboració de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa
Mútua de Terrassa | Alba Herrera

Els propers dimarts i dimecres 9 i 10 d’abril, MútuaTerrassa acollirà l’edició número 50 del curs “¿Cómo redactar un artículo científico?”, organitzat per la Fundació Dr. Antoni Esteve amb la col·laboració de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa, la qual es va iniciar el març del 2010.

  

Serà impartit per Francisca Sureda, professora d’Epidemiologia i Salut Pública de la Universitat d’Alcalá i Carmen Vives, doctora en Sociologia per la Universitat d’Alacant i és previst que hi participin una trentena de professionals. El seminari en qüestió, dirigit als joves professionals que s’inicien en l’àmbit investigador, presentarà els principals elements a tenir presents per la redacció d’un article i les estratègies per aconseguir-ne la seva publicació. Així doncs, donar a conèixer les tècniques i habilitats bàsiques per escriure i publicar articles científics és l’objectiu principal del curs.

  

La dinàmica serà participativa, amb exposicions teòrico-pràtiques i mitjançant exercicis basats en articles ja publicats. El propòsit és que els joves que cursen programes de formació -doctorat, especialització o postgrau en general- i que tenen poca experiència en redacció puguin conèixer exemples sobre com s’han treballat articles científics que finalment han estat publicats. 

 

Fundació Dr. Antoni Esteve i MútuaTerrassa: gairebé una dècada de camí plegats

  

La col·laboració amb MútuaTerrassa es va iniciar ara fa 9 anys i en el transcurs d’aquest període l’entitat ha acollit la desena de cursos que la Fundació Dr. Antoni Esteve ofereix en el seu catàleg formatiu. A més, fruit de la bona entesa entre ambdues entitats, la majoria d’ells els ha impartit en diverses ocasions.