Jornada científica sobre andrologia reproductiva a la Mútua

Està dirigida a ginecòlegs i se celebrarà el proper divendres, 10 de maig, a l’Edifici Docent de MútuaTerrassa
Aptima
El nou edifici d'Àptima Centre Clínic | ÀPTIMA CENTRE CLÍNIC

Fruit de l’aliança, el passat mes de gener, entre Àptima Centre Clínic i l’Institut Marquès, ambdós centres han organitzat -sota els auspicis de l’Associació Espanyola d’Andrologia, Medicina Sexual i Reproductiva (ASESA)- la I Reunió d’Andrologia Reproductiva dirigida a ginecòlegs. Se celebrarà el proper divendres, 10 de maig, a partir de les 10h a l’Edifici Docent de MútuaTerrassa (C/ St. Antoni, 39 -Terrassa-).

  

La benvinguda anirà a càrrec del Dr. Josep Ma Caballero, cap del servei d’Urologia de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT), el Dr. Antoni Pessarrodona, cap del servei de Ginecologia i Obstetrícia del mateix centre, el Dr. Ángel López, director assistencial de l’Institut Marquès Vallès i la Dra. Imma Navazo, directora Mèdica d’Àptima Centre Clínic. 

La jornada s’ha estructurat en dos blocs, format per tres i quatre ponències respectivament i moderades pel Dr. Caballero i el Dr. Pessarrodona. En el marc del primer s’abordaran qüestions tan rellevants com la crisi dels espermatozous, el paper de l’home (“el gran oblidat”) així com el seu estudi bàsic en termes d’anàlisi del semen i interpretació. Les conferències del segon bloc tractaran sobre les repercussions clíniques de la fragmentació de l’ADN espermàtic, el diagnòstic i les implicacions terapèutiques de les aneuploïdies espermàtiques, les tècniques de selecció dels espermatozous (IMSI, MACS, FERTILE,...) així com les solucions a emprendre davant la manca d’espermatozous. En tots els casos seran pronunciades per professionals especialistes en andrologia, medicina sexual i reproducció assistida procedents d’ASESA, la Clínica IANDROMS Barcelona, l’Hospital Clínic, Egozcue Genetics així com professionals d’Àptima Centre Clínic i l’Institut Marquès.

  

La tecnologia reproductiva de l’Institut Marquès al servei dels pacients d'Àptima

L’esmentada aliança entre Àptima Centre Clínic i l’Institut Marquès ha possibilitat ampliar el servei de reproducció assistida del centre. En aquest sentit, l’acord ha permès posar a la disposició dels pacients d’Àptima Centre Clínic el coneixement, l’experiència i la tècnica d’un centre de referència internacional en aquest àmbit -l’Institut Marquès- amb una trajectòria de 95 anys i amb una atenció personalitzada basada en un fort component humà entre el professional i el pacient.