Exposició del fotògraf Jordi Aparicio a la Residència Casa Vapor Gran

Ho fa conjuntament amb la Fundació Privada Arxiu Tobella de Terrassa i s’inaugurarà aquest dimarts a les 17h a les dependències del centre (C/ Portal Nou, 42)
Edifici Casa Vapor Gran | Mútua Terrassa

Coincidint amb la Diada de St. Jordi, Casa Vapor Gran acollirà aquest dimarts a tarda la inauguració de l’exposició del fotògraf terrassenc Jordi Aparicio. Es tracta d’una mostra fotogràfica integrada per una quinzena d’instantànies captades a la ciutat a la dècada dels seixanta i que romandrà exposada al hall del centre fins a mitjans de maig.

  

Totes elles mostren diverses escenes quotidianes de la Terrassa dels anys 60: professions-barberies, oficinistes, cambrers, metges, policies, operaris de cinema, botiguers,...- elements urbanístics com passos a nivell, mitjans de transport com autocars o furgonetes i altres elements de la ciutat com mercats.

  

Totes elles formen part de la col·lecció personal del fotògraf Jordi Aparicio (Terrassa, 1928), la qual va donar a la Fundació Privada Arxiu Tobella de Terrassa el passat 2017. La meitat d’aquestes ja van ser exposades entre el novembre de l’any passat i el gener d’aquest any a l’Arxiu Tobella en el marc de la mostra “Jordi Aparicio: crònica gràfica de Terrassa”.

  

Els seus treballs fotogràfics es caracteritzen pel seu caràcter periodístic i esdevenen un testimoni de la gran riquesa documental mitjançant la qual es posa de manifest des de la transformació urbanística de la ciutat fins a aquells aspectes més quotidians del dia a dia dels veïns i veïnes de Terrassa.