Aliança entre Àptima i l'Institut de Microcirurgia Ocular (IMO) a Terrassa

Les noves dependències d’Àptima Centre Clínic oferiran, a partir del 6 de maig, els serveis mèdics professionals d’aquest centre líder en oftalmologia
Aptima
El nou edifici d'Àptima Centre Clínic | ÀPTIMA CENTRE CLÍNIC

Àptima Centre Clínic i l’Institut de Microcirurgia Ocular (IMO) s’han aliat recentment amb el propòsit d’oferir als seus pacients uns serveis mèdics oftalmològics líders, de qualitat i avalats per una trajectòria de més de tres dècades. En aquest sentit, a partir del proper dilluns, 6 de maig, les noves dependències d’Àptima Centre Clínic -ubicades a la Plaça dels Drets Humans de Terrassa- prestaran els serveis mèdics d’aquesta clínica oftalmològica de referència.

  

L’esmentat acord possibilitarà l’oferiment d’una resposta a qualsevol problema ocular, des de les patologies més lleus a les més complexes mitjançant un equip mèdic altament qualificat i format per oftalmòlegs pioners en el desenvolupament i introducció d'avenços i tècniques innovadores en termes oculars. En aquest sentit, l’aliança permetrà posar a la seva disposició el coneixement i l’experiència d’un centre de referència en aquest àmbit amb una expertesa de 30 anys i amb una atenció personalitzada basada en un fort component humà entre el professional i el pacient.

  

Mitjançant aquest acord, a la innovació en tècniques i equips quirúrgics, s’hi afegeix també el lideratge en estudis clínics i projectes d'investigació bàsica, els quals revertiran sens dubte en la salut ocular dels vallesans. 

 

Els nous consultoris d’Àptima Centre Clínic

 

Àptima Centre Clínic va traslladar -el passat mes de gener- part dels seus consultoris de Terrassa al nou l’Edifici Estació, situat a la Plaça dels Drets Humans de Terrassa. El trasllat respon a una voluntat de millora en la prestació del servei assistencial i ha suposat un increment en termes d’espai i del nombre de consultoris. Tanmateix, també ha significat un augment del volum de professionals de diferents especialitats així com una renovació en termes d’equipaments mèdics.

  

Les noves dependències estan situades a la planta 0, compten amb una trentena de consultoris a disposició de les diferents especialitats i els pacients poden gaudir de circuits més amables i intuïtius que contribueixen a agilitzar els fluxos assistencials.