Terrassa té una cita amb la defensa de l’escola pública el 24-M

La Pepeta, nova plataforma d’AMPAs i AFAs de la ciutat, inaugura oficialment la seva activitat amb una jornada festiva al Parc de Vallparadís

x
Cartell promocional de la presentació de la Pepeta | PEPETA

La Pepeta, nova plataforma d’AMPAs i AFAs de Terrassa, inaugura oficialment la seva activitat el 24 de març amb una jornada festiva al Parc de Vallparadís, a la Carpa del Torrent de la Font d'en Sagrera (on es fa actualment el Picnic Jazz), a partir de les 10h. Un dia festiu i també reivindicatiu, amb tallers organitzats per les associacions, parlaments i DJ’s i una cloenda amb el concert del grup Xiula, seguit d’un pícnic de germanor amb concurs de taifes inclòs. Es presentarà formalment la plataforma, la seva composició i objectius, i intervindran també representants de la FAPAC – Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya –  i de l’AMPA de l’Escola Sala i Badrinas, situada a escassos metres de l’escenari de la festa, que es troba en plena campanya per abandonar els barracons en els quals es troba des de fa 8 anys.

Impulsada per més d’una desena de AMPAS i AFAs de la ciutat, la Pepeta pretén ser el punt de trobada de les famílies de l’escola pública a Terrassa i una eina d’articulació entre les associacions, tant en temes de gestió quotidiana com en la defensa social i política d’una escola pública participativa, universal, gratuïta, d'excel·lència i compromesa amb el canvi social. El dia 24 de Març, a una setmana de l’inici de les pre-inscripcions, animen les famílies de la ciutat a gaudir de la festa i a engrescar-se en la millora de l’escola de tots i totes.


Comentaris

envia el comentari