El pensament, un factor clau de l’aprenentatge

La Dra. Rosa Casafont, metgessa i neurocientífica afirma que generem més 60.000 pensaments cada dia i que, com que són productes nostres, hauríem de poder canviar-los si no ens agraden
x
Conferència de la doctora Rosa Casafont a l'Escola Pia | ESCOLA PIA DE TERRASSA

Havent conegut una mica més com funciona el cervell, gràcies a les ciències de l’aprenentatge (Neurociència, Neurobiologia, Neurodidàctica…) i que la ment és la que genera els pensaments, ara és el moment de descobrir què ha de tenir en compte el món educatiu respecte del nostre pensament per generar i aplicar canvis amb qualitat i garantia.

 

I… què ens diu la ciència sobre els pensaments? La Dra. Rosa Casafont, metgessa i neurocientífica afirma, després d’explicar-nos com funciona la ment, que generem més 60.000 pensaments cada dia i que, com que són productes nostres, hauríem de poder canviar-los si no ens agraden. Per a ser el protagonista de la teva vida també cal aprendre a modificar els pensaments que en lloc d’ajudar-te, t’entorpeixen. 

 

L’Educació va molt més enllà de la mera instrucció acadèmica, ens ha de fer créixer com a persones plenes i sabent de quina manera funciona el nostre cervell i la nostra ment, podem intervenir millor en com gestionem el nostre pensament per a esdevenir persones més lliures, amb un esperit crític i que abracem la vida amb plenitud.

 

Si vols saber més sobre com la Neurociència s'aplica a la innovació educativa visita https://terrassa.escolapia.cat/neurociencia/ i descobreix el canvi de qualitat que proposem a l'Escola Pia amb el projecte pedagògic SUMMEM. Per més informació truca'ns al 937885454. Serà un plaer atendre't! Perquè el servei més gran és l'Educació.