L’AMPA del Sala i Badrinas inicia aquesta setmana les mobilitzacions

En una assemblea multitudinària les famílies han acordat un calendari de manifestacions per a febrer i març
x
El cartell de protesta de l'Ampa Sala i Badrinas | AMPA SALA I BADRINAS

Divendres passat, l’AMPA del Sala i Badrinas de Terrassa va celebrar assemblea amb una participació molt notable de les famílies de l'escola. A la reunió es va acordar dur a terme tot un seguit de mobilitzacions per tal de fer visible la seva reclamació: un institut-escola que permeti la continuïtat del projecte educatiu del Sala i Badrinas. Així mateix també troben imprescindible el calendari per a la construcció de l’edifici, després de 8 anys de provisionalitat en barracons.

 

Així doncs, la planificació per a les pròximes setmanes és la següent:

- 28 de febrer, 18h: concentració davant de l'Ajuntament de Terrassa (al ple es presentarà una proposta conjunta dels partits polítics)

- 15 de març, 16.30h: inici oficial de les mobilitzacions de l’AMPA del Sala i Badrinas, lectura del manifest i penjada de pancartes al voltant de l’escola

- 24 març, 10h: participació en la festa reivindicativa organitzada per la Plataforma d'AMPAs de Terrassa al parc de Vallparadís

 

El passat dimecres, a més, membres de l'AMPA es van reunir amb els diferents partits polítics per exposar-los la seva situació, la reivindicació per aconseguir un institut escola i continuar amb el projecte educatiu del Sala i Badrinas. Hi va haver un acord unànime de presentar la seva proposta a la Junta de Portaveus i al Ple de l'Ajuntament per tal que, un cop aprovada, pugui presentar-se també davant del Parlament de Catalunya.

 

De la trobada van concloure també que és important celebrar una reunió entre l'Ajuntament i la Junta de Portaveus amb el conseller d'Educació, Josep Bargalló, i amb l'AMPA. Es va fer palès, a més, que cal buscar solucions per aconseguir més espai de pati i per situar les aules de 1r d'ESO. A la convocatòria hi van assistir membre del Partit Socialista de Catalunya, Tot x Terrassa, Esquerra Republicana de Catalunya, el Partit Popular, Ciutadans, Terrassa en Comú, Primàries Terrassa, la CUP, i Junts x Catalunya.