Armando Bastida explica com "Educar en sentit comú" a l'Escola Pia de Terrassa

El mediàtic infermer respondrà els dubtes i preguntes de les famílies amb fills petits

Armando Bastida
Armando Bastida | A.B.

L'Escola Pia de Terrassa presenta la segona xerrada dins del cicle de conferències "Converses amb...". En aquesta ocasió, el protagonista serà Armando Bastida i el títol de la xerrada "Educar en sentit comú". L'acte, que es realitzarà de manera online prèvia inscripció clicant aquí, tindrà lloc el dijous 3 de desembre a les 19h. Obert a tota la ciutat, la xerrada pretén resoldre les inquietuds de les famílies amb fills d'entre 0 a 3 anys.


Armando Bastida és infermer pediàtric, pare de tres fills i autor de llibres relacionats amb la salut i l'educació dels nens i nenes. També és un referent d’aquest àmbit en les xarxes socials on compte amb més de 200 mil seguidors. És el segon cop que en Bastida fa una xerrada a l'Escola Pia, però en aquesta ocasió el format serà diferent: seran els participants qui proposin les temàtiques a tractar. Un cop inscrits a través del formulari es farà arribar un altre document per realitzar les preguntes i inquietuds que es vol que Bastida respongui. 

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari