Aprendre alemany requereix temps però pot ser divertit i motivador

L’estudi de la llengua alemana requereix disciplina i organització

 

Moltes persones associen l'alemany amb moltes hores d'estudi de gramàtica i és ben cert que es tracta d'una llengua complexa. Per això, cal invertir temps en estudiar-la i començar a fer-ho a la secundària és un bon moment. No obstant, cal donar-li sempre un enfocament divertit i motivador, sobretot quan els estudiants són joves i adolescents.

 

En moltes ocasions, l'aprenentatge de l'alemany pot ser més amè quan posem en consonància l’espai on s’estudia i els interlocutors amb qui es comparteix. L'ambient lingüístic i l'entorn també són factors importants que influeixen en la motivació. I un bon recurs a fer servir amb els principiants és animar-los a dir paraules en aquest idioma. Perquè l’aprenentatge requereix escoltar però també practicar! Si aprenem escoltant paraules i la seva traducció, el millor és repetir-les i aprendre-les. I perquè això no sigui molt repetitiu, pot acompanyar-se de jocs que fomentin l'aprenentatge actiu.


 

L’estudi de l’alemany requereix disciplina i organització i per això sempre ha tingut molt ben descrits els nivells i les certificacions que han de valorar l’aprenentatge de la llengua. El Goethe-Institut és la institució cultural de la República Federal d'Alemanya al món i difon l'ensenyament de l’alemany a l'estranger, alhora que fomenta l'intercanvi i la cooperació cultural internacional.

 

Des de fa més de seixanta anys, el Goethe té seu a Espanya i promou activament l'intercanvi cultural entre ambdós països oferint formació, investigació i tota mena d’iniciatives relacionades amb les polítiques lingüístiques, a més de celebrar esdeveniments i col·laborar amb festivals de cinema, música, teatre, exposicions, literatura i traduccions.


 

Com a únic centre de certificació oficial, el Goethe-Institut és l’entitat que ha de garantir la qualitat formativa en la llengua alemanya. Per això, poder-ne certificar l’aprenentatge és un element clau quan el què volem és generar-nos més oportunitats de futur.

 

Concerta una entrevista i visita l'escola en ple funcionament. Serà un plaer conèixer-te!

Per web http://terrassa.escolapia.cat/preinscripcio/

Per correu [email protected]

Per telèfon Tel.93 788 5454

 
Comentaris
Hans Kürbis
1940 hat die Deutsche Gestapo verhaftet und hat die spanischen Behörden im Präsidenten von Generalitat De Catalunya LLuis Companys geliefert. Am 15. Oktober 1940 wurde er in Barcelona, durch die Faschistischen Behörden erschossen. Heute An 25. März 2018, war der Präsident von Generalitat De Catalunya Carles Puigdemont von der Deutschen Polizei in Schuby verhaftet, Schleswig Holstein, war im Gefängnis von Neumünster. eingeschlossen wird entregdo in den spanischen Behörden sein, um in 30 Jahren d

envia el comentari