Matilla (TeC): "Els resultats han estat els pitjors possibles"

Terrassa en Comú ha fet compareixença davant els mitjans després de les Eleccions
Terrassa en Comú ha fet compareixença davant els mitjans després de les Eleccions | J. M.O.

Terrassa en Comú encara no se'n sap avenir del que va passar el 26M, quan es vam quedar sense regidors a l'Ajuntament i quan la ciutadania va donar el suport majoritari a lexalcalde Jordi Ballart i el seu partit TXT.  "Els resultats han estat els pitjors possibles. Des de Terrassa en Comú érem conscients que no arribàvem en les millors circumstàncies, però tot i això confiàvem en treure un resultat com a mínim significatiu. Quedar fora de l'Ajuntament ha estat un cop inesperat i no previst", ha reconegut el cap de cartell Xavier Matilla. 

 

Ara es donen un temps per reflexionar, tot l'estiu i fins a la tardor, on es decidirà qui roman o qui entra a la direcció de la coordinadora i quin camí se segueix els anys vinents des de fora del Consistori. Matilla està convençut els comuns tenen un espai a la ciutat i que "el treball fet durant aquests últims anys no ha estat en va. Ens posarem i posarem el nostre projecte a disposició de la ciutat. Serem molt exigents per què el canvi que moltíssima gent ha votat sigui un veritable canvi, progressista i per a tots els barris de Terrassa".

 

TeC ha felicitat a Tot per Terrassa per haver guanyat les eleccions, "un partit que ha aconseguit aglutinar vots de tot l'espectre polític i sobretot portar la bandera del canvi que la ciutat volia, connectant amb una gran part de la ciutadania de Terrassa, i generant una gran expectativa de canvi. Els felicitem i esperem que aquesta expectativa de canvi i de projecte per Terrassa es traslladi a l'acció de govern i esdevingui realitat. Valorem positivament que la ciutat hagi optat per un canvi a 40 anys del PSC".

 

El número 1 també ha mostrat el seu suport públic a la CUP. "Creiem que el seu pas aquests quatre anys per la institució local, com el nostre, han estat una innegable font d'aportació d'idees, propostes, construccions i materialitzacions del canvi que vam iniciar a Terrassa el 2015".

Terrassa en Comú ha fet compareixença davant els mitjans després de les Eleccions