Rajoles a Terrassa que semblen pistes de gel

Una veïna del barri de Can Palet/Escoles alerta sobre el terra de les voreres quan plou

 

Espero que algú d’urbanisme de l’Ajuntament llegeixi aquesta carta. A la zona on visc, al barri de Can Palet i zona Escoles, el terra sembla un mosaic de rajoles, hi ha tota la varietat de colors i textures, gris clar, gris fosc, mostassa, mates, brillants, rugoses, llises... Pero el pitjor no és això, el pitjor és quan plou.

 

Quan plou hi ha rajoles que semblen pistes de gel, que si passes per allà (perquè no hi ha més remei) segurament fotràs una patinada. Jo ja he clavat genoll a terra 2 cops i no he anat a urgències perquè només és un morat, però algun dia hi hauré d’anar perquè enlloc de caure de genolls cauré de cul.


 

Jo sóc jove i els meus ossos es poden regenerar i curar bé, però la meva sogra ja té una edat i més d’un cop va acompanyada d’una dona de 84 anys. El dia que caiguin elles que passarà? I si cau una dona embarassada, o algú que vagi amb crosses, o una persona gran, o un nen... En lloc de gastar-se els diners en contenidors de la brossa en què no hi cap una caixa de llet (pel forat) que se’ls gastin en això.

 

Eli Olivé

 

Una de les voreres amb rajoles que patinen
Una de les voreres amb rajoles que patinen | Eli Olivé
Comentaris

envia el comentari