Una queixa vers l'empresa concessionària dels serveis socials

Tinc una queixa. Dirigida a Serveis Socials, concretament a l'empresa que en té la concessió (Suara) a l'hora de fer-se càrrec dels nostres familiars dependents. La noia que normalment fa el servei està de vacances, tres setmanes. Han vingut ja 7 persones diferents diversos dies per substituir-la, algunes de formació minsa per no dir nul·la, agreujat per la manca d'educació i de tacte vers la família d'una persona amb Alzheimer en el seu grau màxim i que no es pot moure ja per sí mateixa.

 

El pitjor és que la responsable de l'empresa ha estat molt mal educada, quan ha parlat per telèfon amb els fills de la usuària. Crec que és del tot denunciable. O ens ho hem d'empassar com sempre? S'obliden que encara que sigui subvencionat, aquests serveis s'han d'oferir amb tota la qualitat.

 

  

El millor és que ve una responsable de l'empresa amb una treballadora amb experiència i el millor és fer-li la higiene i dutxa al llit per molestar menys a l'usuari., Quan fins ara es feia amb grua, cadira adaptada i banyera, junt amb taula de transferència i cadira de rodes( dues, per donar-li l'esmorzar i portar-la al centre de dia.)

 

 

  

La majoria tenen lumbàlgia, tendinitis o cervicàlgia (doncs que agafin la baixa o es dediquin a una altra cosa, no? Diuen que hi ha una ajuda per a la dependència extra, però sembla que la nostra mare, totalment inmóbil, no se la deu merèixer. El tracte rebut per part de l'empresa vers a nosaltres els familiars ha estat indigne. Sembla que hem d'estar al seu servei i no a la inversa. Per cert, des de l'Ajuntament et diuen que no poden posar dues persones perquè hi ha els mitjans tècnics adequats. Qui ens ho pot explicar això? És per plorar, i molt!