Maria Sirvent (Cup), la millor alcaldessa de Terrassa, dona i independentista

La regidora Maria Sirvent en el ball de plaça
La regidora Maria Sirvent en el ball de plaça | Cristóbal Castro

Dijous Terrassa tindrà nou alcalde. I si fem una aposta agosarada i qui assumeix el càrrec és una dona i guanyem una alcaldessa? No em sembla pas una idea esbojarrada.

 

Estic d’acord en què s’ha d’evitar que Terrassa tingui un alcalde unionista del PSOE, però també hauríem de promocionar que l’alcalde fos sobiranista/independentista. No cal que sigui un alcalde dels comuns con tot apunta ara per ara. Potser haurien d’escollir entre ells el candidat  -Terrassa en Comú, Esquerra-Mes, Pdecat i Cup-. I perquè no fer a la cupaire Maria Sirvent alcaldessa. Independentista i d’esquerres, seria bona candidata per a tots i un trencament amb els models anteriors de govern a la ciutat. I defenso que els 14 regidors dels quatre partits han de formar part del govern.


 

Els 4 caps de llista del quadripartit que ha de portar el canvi podrien ser candidats. Xavi Matilla, Isaac Albert i Miquel Sàmper estan suficientment preparats per a dur les regnes de la ciutat. Però a parer meu seria molt bo i oxigenant que la Maria Sirvent fos la primera dona alcaldessa de la història de Terrassa.

 

És a les mans dels quatre candidats evitar que n’Alfredo Vega del PSOE sigui alcalde, que és la plasmació de l’unionisme a Terrassa i que gaudiria del suport del PP i de C’s.
Comentaris

envia el comentari