El drac de l'oposició

L'oposició del PSC és criticar-ho tot, sense excepcions, i demanar la dimissió de tots els regidors que se'ls passin pel cap, sense excepció

Que fàcil és fer oposició i que fàcil és fer oposició barata, populista i demagògica. Perquè la responsabilitat d'estar en l'oposició no consisteix només a dir que: "A vegades, amb la passió del debat politic un pot equivocar-se en el discurs". No, va més enllà d'això o d'aquest gest honest, que amb el pas del temps, es pot observar que simplement és mentida.

L'oposició del PSC és criticar-ho tot, sense excepcions, i demanar la dimissió de tots els regidors que se'ls passin pel cap, sense excepció. El grup municipal del PSC a Terrassa, agafa com a referent per a la política d'oposició el PP nacional. No a tot, fora tots, tot està malament.

Després d'afirmar que a partir d'ara es mantindrien al marge de disputes personalitzades en la figura de Jordi Ballart tornen a la càrrega, ara amb Xavier Fernández Rivero, regidor de seguretat i protecció civil, i com no, amb el cost dels actes de la Festa Major 2020. Missatges a les xarxes que escalfen i confonen a la ciutadania, amb informació que pretén desinformar no és fer oposició. Què hauria fet el PSC en la Festa Major 2020?

  

Elías Torres

Escritor i humorista

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari