Una classe amb 30 alumnes és una bomba de rellotgeria

Una mare demana el per què els estudiants han d'anar presencialment a l'escola enmig d'una pandèmia

Hola! El meu missatge va dirigit al sr. Alcalde Jordi Ballart. Voldria que m'expliqués, perquè a l'Institut del meu fill, no sé si als altres igual, s'han pres les següents mesures, a causa de l'increment de casos Covid19: s'ha passat d'anar tota la setmana a classe, és a dir, els 5 dies, a anar-hi 4 dies, i un a casa telemàtic. 

A mi em sembla genial que es prenguin mesures, és el que s'ha de fer. Però em pot explicar el seu regidor de sanitat, o a qui pertanyi, quin sentit té aquesta mesura? Enmig d'una pandèmia com estem, a més ara amb una nova variant, que jo crec que gairebé segur està per aquí ja, molt més contagiosa, que l'existent. En una classe amb 30 alumnes i fent classes presencials. És una bomba de rellotgeria. 

I des que van començar al setembre, en 2 ocasions ja hem estat confinats. Perquè no és tot telemàtic o a l'inrevés, gairebé tota la setmana de forma telemàtica? Per exemple, assistir 2 vegades a la setmana presencial, i 3 a casa telemàtic. Els alumnes han d'assistir-hi i són 30 nens però després a reunions, amb amics, a casa etc, no han de ser més de 10. És que el virus no ataca, l'educació? Us asseguro que sí, sembla ser que no ens en volem adonar. Un altre error més. Trobo absurd un dia a casa, en tota la setmana. Quan es va dir, el ministeri d'educació que Cicles Mitjans, Superiors, i Batxillerats, etc. fossin telemàtics. Una salutació!

Yolanda Saez

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la tot el que passa a Terrassa i voltants? i sobre la covid? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
TENS TWITTER ? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre tot el que passa a Terrassa i comarca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Twitter

Comentaris

envia el comentari