Les botigues de barri de primera necessitat estem obertes

El gerent d'una drogueria recorda que més enllà dels supermercats són diversos els establiments que continuen oferint serveis essencials
Interior de la drogueria perfumeria Gemma
Interior de la drogueria perfumeria Gemma | Cedida

 

Sóc gerent d'un petit comerç que està obert en aquest moments i ens trobem oblidats, ja que només es parla de supermercats i farmàcies. A la Perfumeria-Drogueria Gemma, amb dues botigues a l'avinguda Barcelona i al passeig 22 de Juliol, estem oberts. El motiu és que som drogueria, i això es considera un servei essencial davant d'aquesta situació tan delicada.

 

Des d'aquí vull recordar que les drogueries de la nostra ciutat estem oberts i treballant perquè no faltin els productes que en d'altres llocs s'han exhaurit. Estic parlant de gel higienitzant, llexius, desinfectants de la llar i la roba, guants, celul·losa, sabó de mans, gel de bany, higiene dental i molt més. En el nostre cas, també donem la possiblitat de fer comandes telefòniques a la gent més vulnerable i fem servei a domicili.

 

Hi ha gent que al veure les notícies es pensa que estem tancats. Però no. S'ha d'especificar que estan oberts tots els llocs on es venen productes de primera necessitat: supermercats, farmàcies, mercats, fruiteries, herboristeries, drogueries, òptiques i productes ortopèdics, premsa, benzineres, aliments d'animals de companyia, etc.

 

Des d'aquí volem agrair als nostres clients, oferir el que calgui a tothom, i donar molta força a tot Terrassa. Moltes gràcies.

 

Toni López