El TNC acull la 23a Nit de l'Empresari de la Cecot Terrassa

Les empresàries Immaculada i Joana Amat recolliran el Reconeixement 2017

La patronal Cecot organitzarà la 23a edició del sopar Nit de l’Empresari aquest vespre 23 d’octubre, a les vuit al Teatre Nacional de Catalunya. Tenint en compte l’actual situació social i política, nou-centes persones del món empresarial assistiran al que consideren un marc de trobada on, més que mai, poden estar junts, copsar l’afectació de l’actualitat en el dia a dia de les seves empreses i posar en comú situacions i visions que poden compartir-se en un ambient més distès i amb un punt de distància de l’activitat diària en els despatxos.

Entre les principals autoritats confirmades en aquests moments, destaquen l’assistència de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, el regidor d’Empresa i Turisme de l’Ajuntament de Barcelona, Agustí Colom; els consellers de la Generalitat de Catalunya: Meritxell Borràs, Consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Santi Vila, Conseller d’Empresa i Coneixement, Josep Rull, Conseller de Territori i Sostenibilitat, Meritxell Serret, Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Dolors Bassa, Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies. També assisteix la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i els alcaldes i alcaldesses de Barberà del Vallès, Matadepera, Sentmenat, Ullastrell i Olesa de Montserrat. També han confirmat representants municipals d’altres poblacions del Vallès com Terrassa, Sant Cugat, o Sant Quirze. També hi participaran els presidents del Port de Barcelona i del port de Tarragona, Sixte Cambra i Josep Andreu.

El sopar també comptarà amb la participació de nombrosos representants empresarials d’organitzacions com les Cambres de Comerç de Terrassa i de Sabadell, Fagem, Fecic, FemCat, Gremi de constructors de Barcelona, UEP, UEA, Amec, Associació empresarial Sant Cugat, Patronal metal·lúrgica del Bages, Centrem, Comertia, representants de col·legis professionals catalans com el d’advocats, enginyers, d’economistes, d’aparelladors, entre altres entitats. També assisteixen els representants de CCOO i d’UGT al Vallès Occidental. Directors/es d’empreses i entitats de referència com ara HP; Grup Uriach; ENDESA a Catalunya; SEAT; Parlem Telecom; ONCE; Helvetia; Lavinia; CaixaBank; Movistar;  entre molts altres. Representants d’universitats catalanes com l’UAB, l’UVIC i la UPC i de les principals escoles de negoci de Catalunya també han confirmat la seva assistència, així com diputats dels diferents partits polítics de l’arc parlamentari català com D. Bonvehí, C. Campuzano, À. Ponsa o Marta Pascal del PDECat, J. Capdevila i E. Capella, d’ERC, A. Romero del PSC o L.Vilchez de Ciutadans.

Com cada any les empreses i entitats guardonades recolliran de mans del president de la Cecot i dels presidents de les entitats promotores dels diferents guardons, el seu premi. Com ja vam publicar fa uns dies, els guardons d’aquest any, han recaigut sobre:

Empresa més internacional - promogut per FEM

CONECTIVIDAD Y COMUNICACIONES CONCOM - Cornellà de Llobregat

Comerç més dinàmic - patrocinat per Helvetia Seguros

BARAKA CLUB DE VIATGES – Terrassa

Categoria amb el suport de CCAM

Reconeixement a la Innovació – patrocinat per HP i promogut pel Club Cecot Innovació i tecnologia

IMC TOYS - Terrassa

Millor jove iniciativa empresarial - promogut pel Cercle Cecot de Joves Empresaris en col·laboració amb la BANC

LÚCID PRODUCT DESIGN AGENCY - Terrassa

3r Reconeixement CaixaBank a la PIME responsable

EVENTOS CON ALMA - Gavà

2n Premi Prevint 

FARGGI LA MENORQUINA - Barcelona

Categoria fora de concurs en aquest Jurat. El procés de selecció i votació ha anat a càrrec d’un comitè tècnic de Prevint qui ha donat la màxima puntuació a Grup Farga en aquesta edició a les accions de prevenció i salut laboral.

Associació empresarial

CONFEDERACIÓ CATALANA DE LA FUSTA – Lleida

Categoria fora de concurs.

Personalitat

SRA. JOANA AMAT I SRA. IMMACULADA AMAT, empresàries i codirectores d’AMAT IMMOBILIARIS

Categoria fora de concurs.

La Cecot farà, com cada any, un reconeixement especial a les empreses associades i entitats vinculades amb més de 100 anys d’activitat. Enguany, les empreses que obtindran un reconeixement públic són:

  • El Club Natació Sabadell. El Club va néixer l’any 1916 i va ser el primer club de l’Estat Espanyol a tenir una piscina d’aigua dolça. En els més de 100 anys d’història ha mantingut una política dinàmica amb la voluntat de ser una institució capdavantera i així ho avala els 28.000 socis que té actualment. El Club Natació Sabadell va ser el club que més atletes va portar als Jocs Olímpics de Londres i Rio entre natació, waterpolo, sincronitzada i esport adaptat. Actualment l’entitat gestiona unes instal·lacions esportives de més de 40.000 m2.

 

·         Pasqual Arnella, SL de Castellar del Vallès. Fundada l’any 1892  fabricava nines i cavalls de cartró en grans quantitats. 

El 1970, la massiva irrupció al mercat, del plàstic i les joguines electromecàniques, va fer que la família Pasqual investigués noves fórmules i mètodes de producció, per tal de seguir sent competitius.


Van desenvolupar un sistema únic que permet produir figures de pasta de paper maixé de qualitat, a preus competitius i des d'aquell moment l'empresa creix considerablement, millorant el seu producte i treballant amb altres materials a part del cartró. Són un referent al sector, estan especialitzats en treballs a mida i amb una àmplia gamma de productes que van des de l'artesania fins als busts, els displays i la decoració comercial.

  • Mina Pública d’Aigües de Terrassa, SA. Es va constituir oficialment el 17 de març de 1842, ara fa més de 175 anys gràcies a les iniciatives, ja endegades un any abans, d’un col·lectiu de terrassencs per abastir d’aigua a la població de Terrassa i per cobrir les necessitats de la incipient industria tèxtil en el context de la Revolució Industrial.

Actualment, amb més de 100.000 clients abasteix d’aigua prop de 235.000 habitants dels municipis de Terrassa, Ullastrell, Rellinars i Viladecavalls, i a Urbanitzacions de Vacarisses i d’Abrera.

És avui la mercantil amb més trajectòria històrica de les que consten inscrites en el Registre Mercantil Central, per tant podem dir que és l’empresa més antiga de l’Estat espanyol.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la tot el que passa a Terrassa i voltants? i sobre la covid? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
TENS TWITTER ? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre tot el que passa a Terrassa i comarca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Twitter

Comentaris

envia el comentari