El preu de venda de pisos de segona mà a Terrassa creix un 10,8 % en un any

El preu mitjà a la nostra ciutat se situa en 1.788,2 euros al metre quadrat els mesos de juliol i agost

La mitjana de preu de venda dels pisos de segona mà a Catalunya al juliol es va situar en 2.479 euros el metre quadrat, el 0,5% més que al juliol de l'any passat, segons l'índex de preus de 'Fotocasa'. La mitjana de preu a Catalunya està un 36,3% per sota de la mitjana de preu de l'Estat amb 1.818 euros el metre quadrat. Tot i l'increment del preu dels pisos a Catalunya, el cost d'un habitatge de segona mà encara està un 35,9% per sota dels preus màxims que es van registrar al final de la bombolla immobiliària al desembre del 2007. Dels 144 municipis catalans estudiats en l'informe, en 72 localitats els preus pugen. El municipi on més creixen els preus és Premià de Dalt (Maresme) amb un increment del 5,5% i on més baixen és a Valls (Alt Camp) amb un descens del 6,3%.

 

 

A Terrassa

 

A Terrassa, segons el portal, el preu mitjà de venda de segona mà se situa en 1.788,2 euros al metre quadrat entre els mesos de juliol i agost. Aquesta xifra suposa un increment del 5,3% respecte als preus mitjans del mes de gener d'enguany. Respecte a ara fa un any, la diferència encara es dispara més arribant al 10,8% ja que aleshores es trobaven en 1.594 euros per metre quadrat de mitjana a la ciutat. 

 

Per zones, el centre continua liderant el rànquing amb una pujada del 16,9% respecte al mes de juliol de 2017, situant-se actualment en 2.141 euros per metre quadrat mentre que la zona més "barata" són els barris de Llevant (Ca n'Anglada, Torre-sana, Vilardell i Montserrat) amb 1.539 euros al metre quadrat (tot i que també han patit un fort increment del 16%).

 

Destaca, que la zona de Ponent (La Maurina, La Cogullada, Ca n'Aurell, Roc Blanc, Vista Alegre, Can Palet de Vista Alegre i Les Martines) és on ha patit un menor variació de preus en el darrer any, sent el més baix de la ciutat amb un 4,7% i deixant el preu del metre quadrat en un actual 1.777 euros.

 

Mapa de preus de compravenda de pisos de segona mà
Mapa de preus de compravenda de pisos de segona mà | FotocasaComentaris

envia el comentari