Obre una botiga de patates fregides amb 15 salses per degustar

La Irene i l'Alba obren un nou local de patates fregides a la plaça Salvador Espriu

"A Terrassa faltava un local com aquest" afirmen convençudes la Irene i l'Alba, propietàries d'un nou local de patates fregides, La Frita Kahlo, ja que no és molt comú veure una patateria. L'establiment es troba ubicat a la plaça Salvador Espriu. Aquesta idea la van agafar a partir d'un viatge que va fer l'Alba a Brussel·les, on va poder veure que allà era un negoci molt comú, així que va decidir traslladar-lo a Terrassa, però amb la petita diferència d'utilitzar "ingredients mediterranis".

 

Propietà ries del Frita Kahlo, la Irene i la Alba
Propietàries del Frita Kahlo, la Irene i l'Alba | Cristina Pérez

 

Tot i tenir com a especialitat les patates fregides, la seva idea és poder oferir l'esmorzar al matí a base de fruita i verdura, a més de poder gaudir d'una tassa de cafè. A la tarda, vendran les patates fregidesamb diferents toppings (acompanyaments, com ara bacon o cheedar) i salses. Respecta els toppings, en tindran uns de preestablerts (fixes durant tot l'any) però a més a més en algunes èpoques de l'any n'afegiran de nous, com per exemple, en la temporada de bolets o de carabasses. Les 15 salses són creades per elles, jugant amb "bases veganes i lliures de gluten, evitant treballar amb llet de vaca i l'ou".


 

Intenten que tots els productes siguin de proximitat. Les patates de Caldes, el vermut de Reus i el cafède Rubí. A part, els refrescos que ofereixen són ecològics. Les cerveses que hi tenen són la San Miguel,una de denominació d'origen de Terrassa i una altra d'Olot, ja que d'aquesta manera poden saber d'on prové el blat amb la que la fan, a diferència d'altres cerveses.

 

Cartell La Frita Kahlo
Cartell La Frita Kahlo | Cristina Pérez

 

La Frita Kahlo va obrir de forma excepcional per la Festa Major, però la seva inauguració real serà aquest dimars 10 de juliol. L'hora establerts serà de 10h fins a 14h i a la tarda de 17:30h fins les 23h, de dilluns a divendres. També obriran els caps de setmana.


 
Comentaris

envia el comentari