Obre el quart supermercat Proxim a Terrassa

L’ensenya de supermercats Proxim, de GM FOOD, ha inaugurat el seu quart centre franquiciat a la localitat de Terrassa. Aquesta obertura està emmarcada en el pla de creixement de la companyia, que durant el passat mes de març va obrir 17 supermercats a l'estat espanyol amb les seves ensenyes SUMA, Proxim i SPAR.

El nou establiment Proxim, al carrer Ramon i Cajal, 2 de Terrassa, compta amb totes les seccions habituals en lliure servei i una superfície de 95m2 . Atesa per 3 treballadors, el supermercats té un horari d’obertura de dilluns a diumenge de 09:00 a 23:00h.

Els establiments Proxim es caracteritzen seva proximitat, tracte directe amb el públic i per posseir un ampli llistat de productes, format per més de 20.000 referències -1.900 de marca pròpia-, totes elles de primera qualitat.

L'oferta de Proxim compta a més amb el reforç de tota la qualitat dels productes de les seves marques pròpies: Gourmet, Mical, Micaderm, GM Wines i Mic&Friends.

GM FOOD Iberica 

GM FOOD Iberica, líder del sector majorista de la distribució alimentària a Espanya. Amb un volum de negoci superior als 1.100 milions d'euros i més de 2.500 empleats, la companyia centra la seva activitat majorista en la seva línia de 73 cash&carry Gros Mercat, situats en 12 comunitats autònomes; en la venda a la restauració organitzada amb la divisió "FoodService"; la línia d'Exportació "Export"; i la venda al major a detallistes, cadenes independents i distribuïdors. GM FOOD Iberica compta també amb una cadena de més de 600 supermercats amb les ensenyes "SUMA" i "Proxim".

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la tot el que passa a Terrassa i voltants? i sobre la covid? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
TENS TWITTER ? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre tot el que passa a Terrassa i comarca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Twitter

Comentaris

envia el comentari